© Royal Haber

Hizbullah ABD üstlerini vuracak

Uzun zamandır beklenen Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'ın açıklamaları büyük önem taşıyor. Hizbullah İsrail'e saldıracak mı? Hizbullah savaşa mı giriyor?

Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah açıklamalarda bulundu. Uzun zamandır beklenen açıklamada önemli konular dikkat çekti. Hasan Nasrallah öncelikle tüm Filistinlileri selamlarken, bugün kadar yapılan mücadelenin boşa gitmediğini dile getirdi.

Hasan Nasrallah’ın yaptığı açıklamaları tüm dünya büyük bir dikkat ile takip etti.

Hasan Nasrallah, “Radikal, aptal ve vahşi hükümet (İsrail) ile birlikte 4 farklı düşüncemiz var. Bir çok Filistinli demir parmaklıklar arasında. Bu hükümetin aptalca tavırlarına kimse tepki göstermiyor. İkinci konu ise Mescidi Aksa mescidi ve orada yaşananlar. Geçtiğimiz haftalarda oralarda neler yaşandığını herkes biliyor. Üçüncü olarak tüm dünyanın yaşananlara seyirci kalması. Dördüncü olarak, Yakın zamanda şu an Batı Şeria üzerinde olan tehlike. Yasal olmayan İsrailli yerleşimcilerin aptal hükümetin yürütmesi altında yaptıkları büyük tehlikedir. Bu yüzden Siyonist rejimin yerinden olması için çok büyük bir olay olması gerekiyor. Filistin davasının yeniden gün yüzüne çıkarılması ve dünyanın gündemine gelmesi gerekiyor. Aksa Tayfunu harekatı tamamen Filistinliler’e aitti. Filistin için Filistin halkı için yapıldı. Düşman ve dostlar anlaşılsın diye bekledik. Direniş örgütlerinin kararı kendi liderlerinin elindedir. 

İsrail’e en büyük desteği ABD veriyor
ABD Uçak gemilerini, uçaklarını gönderdi. En önemli komutanlarını gönderdi. İlk günden beri önemli bir silah yardımında bulundu İsrail’e… İsrail hep ABD’den taleplerde bulunuyor. O zaman bu kadar güçlü bir devlet değiller. İsrail çok kırılgan bir yapısı var. Sadece Gazze Şeridi’nde değil. Tel Aviv’de Kudüs’te dışarı çıkmaları saatler aldı. Hamas değil İsrailli yerleşimciler katliam yaptı. Her şey yerine oturduğunda dünya şunu görecek. İsrail ordusu insanları öldürmüştür. Bu deprem etkisi yapan olaylar sonrasında İsrail hükümeti hala bir ders çıkarmadı. Geçmişten hiçbir ders almamışlar.

ABD üstlerine saldırı düzenlenecek
ABD işlediği suçların bedelini ödemeli. Irak’ta ki direniş örgütlerinin kararına göre Suriye ve Irak’ta ki ABD üstlerine saldırı düzenlenecek. Buradan onurlu savaşçıları selamlıyorum. Tüm özgür, onurlu erkeğin kadının görevi bu söylenen yalanları ortayı çıkarmaktır.

İsrail’e en büyük desteği ABD veriyor
Gece gündüz çalışıp Gazze’ye açılan savaşı durdurmalıyız. Gazze’deki savaşı Hamas’ın kazanmasını sağlamalıyız. Önümüzdeki bu iki hedefi asla unutmamalıyız. Gazze kazanırsa Müslümanlar kazanacak, Filistinliler kazanacak. Mescid’i Aksa’nın kazanması anlamına geliyor. Gazze’nin galibiyeti Mısır’ın çıkarınadır, Ürdün’ün, Suriye’nin çıkarıdır, Lübnan için vatansever bir harekettir.  

İsrail’e petrol ve doğalgaz akışını kesin
Arap ve Müslüman ülkelerine sesleniyorum. İsrail’e petrol ve doğalgaz akışını kesin. İslam ülkelerinin liderleri alimleri Gazze’ye insanı yardım gönderemeyecek kadar aciz mi? Sınıra gidip oturamazlar mı? Bu katliamı bu şekilde dünyaya duyuramazlar mı?

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER