© Royal Haber

İstanbul'da silahlı çatışma: 2 ölü, 2 yaralı!

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, daha önce aralarında husumet olduğu belirtilen iki grup arasında çıkan silahlı çatışma da 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. İşte detaylar...

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki taraf da silahlarını çekerek karşılıklı olarak birbirlerine ateş etti. Çatışmada toplamda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, yakınları tarafından kendi imkanları ile çevredeki hastanelere götürüldü. Ancak hastaneye kaldırılan yaralılardan O.Y. ve M.A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar H.Y. ve S.Y.'nin ise hastanedeki tedavileri devam ediyor. H.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Haberin duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri çevrede 40 adet boş mermi kovanı belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER