© Royal Haber

5V5 Etkinliğinde yeni imzalar atıldı: WBC ve WBO eski şampiyonları karşı karşıya geliyor!

5V5 Etkinliği'nde yeni bir etkinlik duyuruldu: WBC ve WBO eski şampiyonları Deontay Wilder ile Zhilei Zhang karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

WBC ve WBO eski şampiyonları Deontay Wilder ile Zhilei Zhang, Matchroom vs. Queensberry Promosyonları'nın 5v5 etkinliğinin bir parçası olarak 1 Haziran’da Suudi Arabistan’da karşı karşıya gelecekler.

Deontay Wilder, ring içinde ve dışında yaşadığı zorluklardan sonra boks tutkusunu yeniden keşfettiğini belirtiyor. Her promosyonun kendileriyle sözleşmeli olmayan bir dövüşçüyü kullanmasına izin verilmesine rağmen, Eddie Hearn'ın Wilder'ı seçmesi bazıları için garip gelebilir ama geceye farklı bir heyecan katacak.

15 Nisan'da yüz yüze gelen ağır sıkletler, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Wilder: "Kendimi iyi hissediyorum"

"Kimse benim ve Eddie’nin birlikte çalışacağını düşünmüyordu, bu yüzden buradaki en büyük sürpriz bu." Daha sonra boksta Suudi Arabistan etkisinden bahseden Wilder, "Boksun yapılma şeklini yeniden düzenlediler ve değiştirdiler" dedi.

Wilder, “Zhang’a saygı duyuyorum, o iyi bir dövüşçü ama bu benim zamanım” diye ekledi. “Her şeyi gözden geçiriyorum ve dövüş gecesi hâlâ yeteneğimin olup olmadığını göreceğiz. Bunu son direnişim olarak görüyorum…”

Wilder, spora olan aşkını, tutkusunu ve açlığını kaybettiğini açıklayarak şunları ekledi: “İşte buradayım, bu sefer oyun oynamıyorum. Bu sefer kaybedecek hiçbir şeyim olmadığını, yalnızca kazanacağımı hissediyorum.” “Yani iş, kalbimdeki arzunun ve hissin geri geldiğini hissedebiliyorum. Neden bahsettiğimi göreceksiniz.”

Zhang ise, “Deontay Wilder boksun en sert yumrukçusudur. Dikkatli olmam lazım ama fırsat kendini gösterdiğinde geri durmayacağım” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER