© Royal Haber

Aldatmak dizisinin fragmanı yayınlandı

Aldatmak dizisinin 42. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ATV'nin sevilen yapımı Aldatmak dizisi, seyirciler tarafından merakla bekleniyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi oyuncuların olduğu dizide, yönetmenlik koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Yapımcılığını TIMS&B'nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise, Bir Zamanlar Çukurova dizisini de kaleme alan Yıldız Tunç yazıyor. Geçen hafta milli yas nedeniyle yayınlanmayan 42. bölüm, bu hafta seyirciyle buluşacak. Senaryosu ile her hafta heyecan yaratmaya devam ediyor. Perşembe akşamlarının gözdesi Aldatmak dizisi, bu haftada heyecan yaratmaya devam edecek gibi.

Aldatmak hangi gün ve hangi kanalda yayınlanıyor?
Aldatmak, ATV'de her Perşembe akşamı saat 20.00'de yayınlanıyor.

Aldatmak dizisinin konusu ne?
Hakim olan Güzide karakterinin, uzun yıllar beraber olduğu eşi Tarık'ın ihanetini öğrenmesi üzerine değişen hayatını anlatıyor. Mutlu sandığı evliliğinin aslında ihanetlerle dolu olduğu gerçeğiyle yüzleşiyor ve hayatla verdiği mücadele anlatılıyor.

Vahide Perçin 

Ekranların sevilen oyuncusu en son Bir Zamanlar Çukurova projesinde yer almıştı. Şimdi ise Aldatmak dizisinde Güzide Yenersoy'a hayat veriyor.

Ercan Kesal 

Oyunculuk kariyerine devam eden usta oyuncu en son Beni Çok Sev'de rol almıştı. Şimdi ise Aldatmak dizisinde Vahide Perçin'in partneri olarak karşımıza çıktı. Usta oyuncu, Ali Seza Okuyan rolüne hayat veriyor.

Mustafa Uğurlu

Dizide öne çıkan isimlerden biri olan ünlü oyuncu, en son Seni Çok Bekledim dizisinde boy göstermişti. Aldatmak dizisinde ise Tarık Yenersoy karakterini canlandırıyor.

Yusuf Çim

Bir diğer mesleğide mankenlik olan sevilen oyuncu Akrep dizisinde yer almıştı. Aldatmak dizisinde Güzide ve Tarık'ın oğlu Ozan Yenersoy olarak boy gösteriyor.

Feyza Sevil Güngör

Genç oyuncu Aldatmak dizisinde Güzide ve Tarık'ın kızları Oylum Yenersoy karakterine hayat veriyor.

Asena Girişken

Oyuncu Asena Girişken, dizide Yeşim Denizeren karakterini canlandırıyor.

Cem Bender

Cem Bender'de Aldatmak dizisi kadrosunda. Dizide Oltan Kaşifoğlu karakteriyle seyirci karşısında.

Caner Şahin

Caner Şahin, Aldatmak dizisinde Oltan Kaşifoğlu'nun oğlu olan Tolga Kaşifoğlu karakterine hayat veriyor.​​​​​​



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER