© Royal Haber

Ali Çamlı’nın Murat Duman planı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın sezon başında sportif direktör Murat Duman’ın görevine son vermek için hareket ettiği ancak Asbaşkan Tufan Koç tarafından durdurulduğu öğrenildi.

RoyalHaber - Kayserispor’da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son zamanlarda kulüp başkanı Ali Çamlı’nın yere göğe sığdıramadığı isim olan Murat Duman’ın sezon başında görevine son verilmek üzere iken Asbaşkan Tufan Koç tarafından durdurulduğu öğrenildi.

Sezon başında Kayserispor Sportif Direktörü Murat Duman ile ilgili ağır cümleler kuran ve sonrasında bu ismi kulüpten uzaklaştırmak için kolları sıvayan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın bir televizyon programında “Murat Duman’a bir laf söylemek veya onunla ilgili şüphe uyandıracak cümleler kurmak gerçekten ahlaksızlıktır” demesi, bir takım gerçekleri su yüzüne çıkardı.

EtvKayseri Genel Müdürü ve Spor Yazarı Yüksel Yıkılmaz, Kayserispor Sportif Direktörü Murat Duman'ın eleştirilmesine tepki gösteren Ali Çamlı'nın ir zamanlar Murat Duman ile ilgili neler söylediğini dile getirdi. Yüksel Yıkılmaz, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’ya seslenerek "Murat Duman ile ilgili neler söyledin! Eğer inkar edersen bir şey demem ama o insan ile ilgili neler söylediğini bilenleri duyanları ekrana çıkartırım söyletirim. Sayın başkan, bir kere yanındaki insana senin deyiminle söylüyorum. Hadsizlik yapan sensin. Çalıştırdığın insana laf söyleyen sensin. Kovacağını söyleyen sensin” dedi.

Yüksel Yıkılmaz, Kayserispor sportif direktörü Murat Duman’a da seslenerek, “Ey Murat Duman, eğer içinde zerre kadar insanlık varsa bu insanla çalışmazsın” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER