© Royal Haber

Altın Kelebek sahiplerini bekliyor

Pantene Altın Kelebek'te Yıldızı Parlayan ödülünü kim alacak?

Altın Kelebek Ödülleri, Hürriyet Kelebek tarafından 1972'den bu yana Türkiye'de dağıtılan müzik ve televizyon ödülleri. Ödüllerin verileceği kişiler Hürriyet ve Kelebek eki okurlarının oylarıyla seçilmektedir. Ödül töreni Kanal D ve teve2'den canlı olarak yayınlanmaktadır. 
Bu yıl 49. düzenlenecek Altın Kelebek Ödülleri 3 Aralık'ta Zorlu PSM'de gerçekleşecek 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ni Cem Davran ve Çağla Şıkel sunacak. Heyecanla beklenen, sürprizlerle dolu ödül töreninin en çok ilgi çeken kategorilerinden 'Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü' bu yıl 8'inci kez sahiplerini bulacak.
İlk olarak 2015 yılında Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz'e verilen Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nün, bu seneki sahipleri ise oldukça merak ediliyor.
Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu sene dikkat çeken ve oyunculuk performansıyla gündeme gelen Kızılcık Şerbeti'nde ki Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu. Bir diğer tahmin edilen isim ise geçen senenin ödül sahibi Taro Emir gibi erkek oyuncu olarak Caner Topçu. Bunların yanı sıra Safir dizisiyle gönüllere taht kuran Özge Yağız da listede. Bakalım Yıldızı Parlayan ödüllerinin sahipleri kim olacak?

Sıla Türkoğlu


Caner Topçu


Özge Yağız

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER