© Royal Haber

Azerbaycan Süper Liginde Kayserili hoca

Kayserili antrenör Sebahattin Tekin’in Azerbaycan’da şampiyonluğa oynayan Sebail takımındaki başarılı performansı gurur vesilesi oldu. Sebahattin Tekin, Şahin Diniyev’in yardımcısı olarak görev yapıyor.

RoyalHaber - Kayserili antrenör Sebahattin Tekin’in Azerbaycan’da şampiyonluğa oynayan Sebail takımındaki başarılı performansı gurur vesilesi oldu. 

Tecrübeli teknik direktör Şahin Diniyev’in çalıştırdığı Azerbaycan Süper Lig takımı Sebail takımında yardımcı antrenör olarak görev yapan Sebahattin Tekin, Kayseri’nin gurur kaynağı oldu. Geride kalan 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi neticesinde topladığı 17 puanla şampiyonluk yarışına giren Sebail takımında görev yapan Sebahattin Tekin, takımının başarısındaki katkısı ile hem Sabail kulübünde hem de Azerbaycan’da son derece sevilen, takdir edilen bir isim haline geldi. 

Lideri 2 puan gerisinde yeralarak şampiyonluk yarışına ortak olan Sebail takımında başarılı bir dönem geçiren Sebahattin Tekin, “Azerbaycan’da çok güzel bir ortam var. Şahin hocamın direktifleri doğrultusunda çalışıyoruz. Amacımız Sebail takımımızı gelebileceği en iyi noktaya getirmek. Bu noktada hem ülkemizi hem de şehrimizi burada temsil ediyor olmak da bana ayrı bir gurur veriyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER