© Royal Haber

Banu Parlak Kayseri'ye gelecek mi?

Gece saatlerinde gözaltına alınan Banu Parlak'ın Kayseri'ye gelip gelmeyeceği sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki Banu Parlak Kayseri'ye gelecek mi?

Banu Parlak, sosyal medya da tabanca videosu ile gündeme geldi. Daha önce Dilan ve Engin Polat çiftinin iş yerlerinin kurşunlanması ile gündeme gelen Parlak, bu kez de ruhsatsız tabanca ile adliye koridorlarında...
Sosyal medya hesabından paylaştığı tabanca videosu ile İstanbul Büyükçekme Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Videoda tabancasının ruhsatlı olduğunu ifade eden Banu Parlak'ın, evine arama gerçekleştirildi. Yapılan aramada ele geçirilen bir adet tabanca ve 9 merminin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Banu Parlak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kayseri planı iptal mi?
Banu Parlak gözaltına alınmadan önce sosyal medya da paylaşımda bulundu. Cuma ve Cumartesi günleri Kayseri'de olacağını sevenleriyle paylaşan Parlak'ın gelip gelmeyeceği ise oldukça merak ediliyor. 

Sevenlerini üzen şok gözaltının seyri nasıl devam edecek? 
Kayseri'de bulunan sevenleri, dün akşam Banu Parlak'ın yaptığı Kayseri açıklaması ile oldukça sevinmişti. Ancak gece saatlerinde yapılan gözaltı sonrasında planın iptal olup olmayacağı ilerleyen saatlerde ortaya çıkacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER