© Royal Haber

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

Bugün Türkiye genelinde gerçekleştirilen seçimler için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 31 Mart için hava durumu raporu paylaşıldı. Rapora göre, ülke genelinde sıcak bir hava bekleniyor. Özellikle mega kent İstanbul'da sıcaklıkların 19 dereceye kadar çıkması öngörülüyor.

Bugün Türkiye'de yerel yöneticilerin belirlenmesi için sandık başına gidilirken, vatandaşlar hava durumu hakkında bilgi almak istiyorlar. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Mart Pazar günü için ülke genelinde güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor.

İstanbul'da hava güneşli olacak ve sıcaklıklar 10 ile 19 derece arasında değişecek. Bu durum, mega kent için oldukça sıcak bir günü işaret ediyor.

Ankara'da da güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. Termometreler 24 dereceyi gösterecek, böylece Başkent bahar havasını yaşayacak.

İzmir'de ise yazdan bir gün yaşanacak kadar sıcak olacak; sıcaklıklar 28 dereceye kadar çıkacak.

Bu açıklamalarla birlikte, Türkiye'nin bahar aylarına girdiği ve hava sıcaklıklarının arttığı gözlemleniyor. Mart'ın son gününde bile baharın etkisi hissediliyor ve güneş kendini gösteriyor. Bu durum, vatandaşların oy kullanırken daha ılık ve güneşli bir hava koşulunda olacaklarını gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER