© Royal Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 sene daha kaybetme lüksü yok

Yerel seçime 2 gün kala partilerin seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İstanbul'un bir 5 sene daha kaybetme lüksü yok" diyerek şehrin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, "Büyükşehir belediye başkanı olarak 4,5 yıl boyunca şehrimize heyecanla hizmet ettik. Yılların ihmalini giderdik. Dağ gibi birikmiş sorunlara çözüm bulduk. İstanbul'u çöp, çukur, çamur belasından biz kurtardık." ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Sultanbeyli ve Sancaktepe'de mitingler düzenledi. Sancaktepe mitinginde yaptığı konuşmada Erdoğan, seçmenlerin önünde iki farklı anlayış arasında bir tercihte bulunacaklarını ifade etti. "31 Mart'ta ilimizi ve ilçemizi yönetecek isimlerle beraber iki farklı anlayış arasında bir tercihte bulunacağız. Sandığa giderken elimizi kalbimizin üzerine koyacak her şeyi akıl ve vicdan terazimizde çok iyi tartacağız. İstanbul'un bir 5 sene daha kaybetme lüksünün olmadığını hepimiz görüyoruz." şeklinde konuştu.

Açıklamalarının devamında Erdoğan, Filistin'e destek verme sözü vererek, "Vatanlarını koruyan Gazzeli yiğitlere terörist iftirası atanların bize edecek tek kelimesi olamaz. Filistinliler özgürlüklerine kavuşana kadar durmayacağız. Filistin davasını kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz." dedi. Ayrıca, seçim atmosferine değinerek, "31 Mart'ta ilimizi ve ilçemizi yönetecek isimlerle beraber iki farklı anlayış arasında bir tercihte bulunacağız. Sandığa giderken elimizi kalbimizin üzerine koyacak her şeyi akıl ve vicdan terazimizde çok iyi tartacağız. İstanbul'un bir 5 sene daha kaybetme lüksünün olmadığını hepimiz görüyoruz. Ben Sancaktepe'nin tercihinin Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik vizyonundan yana olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, İstanbul'un gelişimi ve yapılan yatırımlarla ilgili olarak da konuşmasında, "İstanbul'u çöp, çukur, çamur belasından biz kurtardık. Şehrin kenar mahallelerinden başlayarak tüm hemşehrilerimize İstanbul'da yaşamanın eziyetini, çilesini değil huzurunu, imtiyazını, mutluluğunu tattırdık." dedi ve şehre yapılan altyapı ve ulaşım yatırımlarını öne çıkardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER