© Royal Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart Seçim Mesajı: Sandık 85 Milyona Emanet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin önemli bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında sandığın millî iradenin tecelli aracı olduğunu vurgulayarak, "Sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Erdoğan, milli iradenin tecelli aracı olan sandığın 85 milyon vatandaşın namusuna emanet olduğunu vurguladı. 

Erdoğan'ın paylaşımında şu ifadelere yer verildi: "Milli iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. 31 Mart seçimlerinin şimdiden ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İki ay önce başladığımız mahallî idareler seçim maratonumuzda doğudan batıya, kuzeyden güneye 52 şehrimizi ziyaret ettik. 31 Mart seçimlerinin şimdiden ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Bu mesajla Erdoğan, seçimlerin önemine ve vatandaşların oy kullanma sorumluluğuna dikkat çekerek, ülkede huzur ve refah için demokratik sürecin önemine vurgu yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER