© Royal Haber

Devlet Bahçeli, Belçika'da Krizi Tetikleyen PKK'ya Sert Tepki Gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belçika'da Türklere karşı yapılan saldırılarla ilgili sert bir açıklama yaptı. Bahçeli, saldırganların Ülkü Ocağı'nı yakma girişiminde bulunmasını kınayarak, bu alçak eylemin sorumlularının hesap vereceğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yazılı bir açıklama yaparak Belçika'da Türklere karşı yapılan provokasyonlara PKK'ya sert bir tepki gösterdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından bazıları şu şekilde:

"Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye" hedefinin tamamlanması için artık son günlerin yaklaştığını belirtti.

Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşın yaralanması ve Ülkü Ocağı'nın kundaklanmasının, teröristlerin nereye kadar ileri gittiğini gözler önüne serdiğini ifade etti.

Ülkü Ocağı'nın yakılma girişiminde bulunanların bu alçak eylemlerinin hesabını vereceklerini ve onları ateşe atanların cehennem ateşinde cezalandırılacaklarını vurguladı.

Belçika'daki gönül ve kültür elçilerini selamladı, geçmiş olsun dileklerini iletti ve provokasyonlara karşı dikkatli ve sağduyulu olmalarını beklediğini ifade etti.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Gazze'de ilk defa ateşkes çağrısı yapmasının bir miktar teselli verici olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER