© Royal Haber

Emre Demir Ümraniyespor'da

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olma başarısı gösteren 19 yaşındaki Emre Demir'in hızlı yükselişi Ümraniyespor'da son buldu.

Kayserispor'un daha 13 yaşında keşfettiği ve yıllarca verilen emeğin ardından İspanya'nın ve dünyanın en önemli kulüplerinden Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'in macerası kısa sürdü.

BARCELONA HAYALİ KISA SÜRDÜ:
Kayserispor'da parlayan yıldızının ardından İspanya'ya transferinin ardından ve burada beklenileni veremeyen Emre Demir, tam bir hayal kırıklığı yarattı. Türk halkının merakla ve heyecanla başarısını beklediği ama A takımda başarı gösterememesi nedeniyle Barcelona B Takımında forma giyen, burada da istenilen ölçüde olmadığı gerekçesiyle transfer listesine konulan Emre Demir, geçtiğimiz yıl Fenerbaçe'ye transfer olan yeniden Türkiye'ye dönmüştü. Fenerbahçe'de de istenileni veremeyen ve Samsunspor'a kiralanan 19 yaşındaki genç oyuncu sadece 2 maç forma giymiş ve 1 gol kaydetmişti. 

ÜMRANİYESPOR'A KİRALANDI:
Kariyerine yeni başlamasına rağmen bir çok takımın formasını giyen Emre Demir'in, Samsunspor'daki kiralık süresinin ardından yeniden döndüğü Fenerbahçe'deki ömrü yine kısa sürdü. Genç oyuncu bu kez de 2023-2024 sezonu için Ümraniyespor'a kiralandı.

Hızlı yükselişini sert bir düşüşle tamamlayan ve geçtiğimiz yıl Süper Lig'de 1 yıl mücadele verdikten sonra yeniden TFF 1. Lige gerileyen Ümraniyespor'a kiralık olarak gönderilen Emre Demir, beklenilenin aksiye tam bir hayal kırıklığı yarattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER