© Royal Haber

Eylül Öztürk gözyaşlarına boğuldu

Mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk yaşadıklarını anlatırken kendini tutamayarak gözyaşlarına boğuldu.

Fenomenlerin araştırılması hızla devam ederken, mal varlıklarına el konulan fenomen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında gözyaşlarına boğuldu.
Dilan-Engin Polat çiftinin dava dosyasından sonra içeri alınmalarının ardından, diğer fenomenlerde araştırılmaya başlanmıştı. Araştırmalar kapsamında olan ve tüm mal varlığına el koyulan Eylül Öztürk isyan etti.
Öztürk, yaşadığı süreci gözyaşları içerisinde anlattı.

"Koruyamadım"
Tüm mal varlıklarına el koyulduktan sonra, merkezlerinde çalışan işçilerinin çıkarılmasını gözyaşları içerisinde anlattı. Türkiye'de ki evini de kapatan Öztürk: "Paylaştığım reklamları gördünüz. Demek ki ben ürün sattırabiliyoru. Demek ki kampanyaları duyurabiliyorum. Beni, sırf para kazanmaya layık görmediğiniz için hırsızlıkla itham ediyorsunuz. Yapmayın ya. Sizin insaniyetiniz nerede kaldı?" şeklinde isyan etti.
Bir süre sonra gözyaşlarını tutamayan Öztürk:" En çokta herkesin verdiği emeklere üzülüyorum ve elimden bir şey gelmiyor. Bunca yıl attığım her adıma dikkat ettim ki insanların emekleri boşa gitmesin. Ama koruyamadım..." ifadelerini kulla

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER