© Royal Haber

Eylül Öztürk kimdir?

Fenomen Eylül Öztürk kimdir? İşte detaylar...

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Annesi öğretmen olan Eylül Öztürk, ilkokulu Gölcük ve İstanbul'da okudu. Annesi Belçika'ya öğretmen olarak gönderilince ortaokulu Belçika'da okudu. Bu sayede Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi.
Belçika'da tiyatro seçimlerine katılarak ve 5 yıl boyunca tiyatro grubuyla sahnelere çıktı. Daha sonra Türkiye' döndüler. Döndükten hemen sonra İstanbul Adnan Menderes lisesini kazandı. Yabancı dil nedeniyle Yeşilköy Anadolu Lisesi'ne devam etti. Lise yıllarında okulun müzik gruplarında solistlik yaptı.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı Bölümü'nü kazanıp burada okurken de müzik ve oyunculuk hayatına devam etti. Birçok grupta solist olarak çalıştı ve sahne aldı. Aynı zamanda yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yaptı, dizi ve kliplerde yer aldı.
2014 yılının başında Knorr Çabuk Çorba'nın sosyal medya ve televizyon ekranlarındaki reklamlarında oynadı.

Daha sonra fenomenleşti
Sosyal medya platformlarını aktif kullanarak çektiği videolarla binlerce kişinin takip ettiği Eylül Öztürk, güzellik merkezi açtı. 2017 yılında ise eşi Barış Kenan Öztürk'le evlendi. Evliliğinden bir oğlu ve bir kızı var.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER