© Royal Haber

Fenerbahçe'nin Sezon Kaderi Bu Hafta Belli Olacak

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde olan Fenerbahçe, oldukça önemli bir haftaya giriyor. 2 Nisan'da yapılacak olan Genel Kurul toplantısında "ligden çekilme" konusu da ele alınacak. Bu önemli toplantının yanı sıra Fenerbahçe, kritik maçlarla karşı karşıya kalacak.

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, TFF Süper Kupa'sında ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak. Ancak sarı-lacivertli takımı kritik bir hafta bekliyor.

Fenerbahçe, 2 Nisan Salı günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da alınacak kararları merakla bekliyor. Son oynadığı Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle ligden çekilme dahil tüm konuların ele alınacağı bu genel kurulda, kongre üyelerinden yetki istenecek. Ligde 31. hafta maçları yerel seçimler nedeniyle hafta içine alınırken, Fenerbahçe 3 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor'u konuk edecek.

Başkan Ali Koç, dün Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya geldi ve sarı-lacivertli camiaya çağrıda bulundu. Bugün ise Koç ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyetle Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacaklar.

Fenerbahçe'nin yoğun gündemi arasında 7 Nisan'da oynanacak olan Galatasaray ile TFF Süper Kupa karşılaşmasının durumu da 2 Nisan'daki genel kurulda alınacak kararlarla netlik kazanacak.

Nisan ayının ilk haftasındaki bu yoğun gündemin ardından 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunan ekibi Olympiakos ile mücadele edecek olan Fenerbahçe için zorlu bir program bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER