© Royal Haber

Furkan Palalı'ya İtalyanlar göz dikti

İtalyan televizyonunda yayımlanan program Verissimo'ya konuk olan Furkan Palalı'ya ayrı ayrı 3 İtalyan yapımcıdan iş teklifi geldi.

Bir zamanlar Çukurova dizisinde 'Fikret Fekeli' rolüyle beğenileri toplayan Furkan Palalı, geçtiğimiz hafta İtalya televizyonunun en çok izlenilen programı Verissimo'ya konuk oldu. "Canale 5" de yayımlanan program da İtalyanları kendisine hayran bıraktı.
Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi bulunan ünlü oyuncuya Milano ve Roma'da ki 3 farklı yapım şirketinden iş teklifi geldi. 
Hemen ardından gelen iş tekliflerini değerlendirmek için, menajeri ile birlikte İtalya'ya gitti.
İki gün boyunca yoğun bir görüşme trafiğinde olan Palalı, İtalya'da en çok takip edilen basın organına röportajda bulundu. İleri derecede ingilizce bilen ünlü oyuncu şimdiden İtalyanca derslerine başladı. Görüşmeleri devam ederken konuyla ilgili duygularını ifade eden Palalı:" Yapımlarımızın yurtdışında gördüğü ilgi tabi ki diğer oyuncu arkadaşlarım gibi beni de mutlu ediyor ve yurtdışında ki önemli yapım şirketlerinden birinden teklif almak beni ayrı gururlandırıyor. Bundan sonra ki aşamalarda görüşmelerimizi projenin detayları üzerine yapıyor olacağız ki hali hazırda burada da görüştüğümüz projelerle ilgili takvimsel bir çakışma olacak mı bilmiyoruz" ifadelerini kullandı. Böylelikle Furkan Palalı'yı yakın zamanda televizyon da göreceğimizinde haberini verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER