© Royal Haber

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı hakemi belli oldu!

7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da gerçekleşecek olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçının hakemi olarak Volkan Bayarslan belirlendi. Karşılaşmanın başlama saati 21.30 olarak planlanmış durumda. Bu kararla birlikte, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki bu önemli mücadelede saha hakemliğini Volkan Bayarslan yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçını Volkan Bayarslan'ın yöneteceği duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak."

Fenerbahçe'nin daha önce yaptığı tarih değişikliği talebinin reddedilmesinin ardından, kulübün yabancı bir hakem tarafından yönetilmesi gerektiği yönündeki ikinci talebi de reddedilmiş oldu. TFF, maçın hakemi olarak da Volkan Bayarslan'ı belirledi. Bu kararlarla birlikte, Fenerbahçe'nin maçın hakemi ve tarihi konusundaki talepleri kabul edilmemiş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER