© Royal Haber

Gözler Nedim Şahin'de

Bir anda zengin olanlar kervanında Nedim Şahin'de mi var?

Nedim Şahin, namı değer Bıyıklı Pilavcı olarak biliniyor. Sosyal medya da tavuklu pilav yaptığı anları paylaşarak, popülerliğini arttırdı. İşi ile tanıdığımız Nedim Şahin hakkında bir iddia ortaya atıldı. 
Alp Kılınç olarak bilinen fenomenin paylaşımı ile kafalar karıştı. Sosyal medya hesabında Nedim Şahin ile açıklamalarda bulundu.
İddialara göre Nedim Şahin'in de vergi kaçırarak bir anda zengin olduğunu ve tüm bunların araştırılması gerektiğini vurguladı.

İddialar dorğu mu?
Dilan Ve Engin Polat çiftiyle başlayan araştırmalar sonucunda, bir anda hayatı değişip, zenginleşen ve göz önünde nulunan sosyal medya fenomenleri araştırılmaya devam ediyor. Güzellik sektörüyle başlayan bu araştırma, şimdi de yemek sektörünü vurdu.
Sosyal medya da Bıyıklı Pilavcı olarak tanıdığımız Nedim Şahin'in de bu kervana katıldığı iddia edildi. 
Hemen hemen her açıklaması doğru çıkan Alp Kılınç, yeni bir iddia ortaya attı. Twitter (X) hesabından paylaşımda bulunan Kılınç: "Nasıl oluyor da 2018/2019 yılları arasında sektöre girip bütün influencer'lar ve YouTuber'lar ile yüzbinlerce TL'ye anlaşıp reklam veriyor?. Koskoca un kapanı pilavcısının bile sabah akşam up uzun kuyrukları olmasına rağmen sahip olamadığı dükkanları, bu adam nasıl satın alıyor? İstanbul'un en güzel merkezi yerlerinde, koskocaman şatafatlı ve gösterişli dükkanlar açıyor? Bir tanesi beşiktaşın göbeğinde içi bomboş 5 katlı bir yer. Pilav üstü tavukla bu kadar büyük bir zenginliğe kavuşmak normal mi?" dedi.

Çok sayıda yorum yapıldı!
Alp Kılınç'ın paylaşımından sonra, çok sayıda yorum yapıldı. Bıyıklı Pilavcı hakkında yapılan şikayetler de, açıklamanın altında paylaşıldı. Konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmayan Nedim Şahin, şimdilik sessizliğini bozuyor. Ancak ilerleyen günlerde gerçeğin ortaya çıkması bekleniyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER