© Royal Haber

Hacılar Erciyesspor sahasında kazandı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup maçında Hacılar Erciyesspor sahasında Hekimhan Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Hacılar Erciyesspor'un gollerini Bora Barlas, Enes Kılıç ve Yunus Öztürk kaydetti.

RoyalHaber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grup temsilcilerimizden Hacılar Erciyesspor sahasında oynadığı Hekimhan Belediyespor maçını rahat kazandı. Sarı Lacivertliler ligde 4 puana erişti.

Fevzi Mercan stadında oynanan ve EtvKayseri ekranlarından canlı olarak yayınlanan müsabakanın 17.dakikasında Bora Barlas ile öne geçen sarı lacivertliler 37.dakikada Bora Barlas'ın asistinde forvet oyuncusu Enes Kılıç ile skoru 2-0'a getirdi.

Maçın ikinci yarısında da skor ve oyun üstünlüğünü sürdüren Hacılar Erciyesspor bir gol daha buldu. Dakikalar 83'ü gösterirken Ahmet Zekeriya Kartal'ın ortasını iyi takip eden Yunus Öztürk, kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skoru 3-0'a getirdi.

Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Hacılar Erciyesspor, bu sezon sahasında oynadığı ilk maçı 3-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmış oldu. Sarı Lacivertliler, ilk 2 hafta sonrasında puanını 4'e yükseltti.

HACILAR ERCİYESSPOR: 3
HEKİMHAN BELEDİYESPOR: 0

Stat: Hacılar Fevzi Mercan
Hakemler: Orhan Güngör, Eyüp Özer, Dursun Zeyrek
Hacılar Erciyesspor: Batuhan Kaya, Abdulkadir Söyler, Hüseyin Öz, Yunus Öztürk, Yusuf Karaboğa, Yasin Turgutalp (Dk.85 Eray Tokat), İlkay Kartal (Dk.82 Selim Başev), Tolgahan Alan (Dk.82 Ahmet Zekeriya Kartal), Bora Barlas, Hakan Albayrak (Dk.73 Osman Şentürk), Enes Kılıç (Dk.73 Batuhan Hidayetoğlu)
Hekimhan Belediyespor: Oğuzhan Satır, Mustafa Çelik, Samet Arslan (Dk.78 Nihat Taşkın) Yusuf Kenan, Melik Sıddık, Kürşat Akçadağ, Şirin Er, Furkan Yıldırım, Tayyip Eren (Dk.46 Samet Gürbüz), İkbal İpek, Bilal Barman
Goller: Bora Barlas Dk.17, Enes Kılıç Dk.37, Yunus Öztürk Dk.83 (Hacılar Erciyesspor)
Sarı Kartlar: Oğuzhan Satır, Bilal Barman, Samet Gürbüz (Hekimhan Belediyespor)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER