© Royal Haber

Hedef 1 Milyon Demişti: Fatih Erbakan YRP Üye Sayısı Açıklandı!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin üye sayısındaki son durumu açıkladı. Erbakan, partisinin 1 milyon üye hedefine doğru ilerlediğini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, kendi adaylarıyla 31 Mart yerel seçimlerine girmesinin ardından AK Parti cephesinden gelen eleştirilere yanıt verdi ve seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adana'da seçim çalışmalarına devam eden Erbakan, Pozantı ve Yüreğir ilçelerinde temaslarda bulundu. İftar programına katılan Erbakan, "31 Mart seçimlerinde inşallah şahlanış gerçekleştireceğiz. Cenabı Allah bize bunu nasip etsin. Allah, hem Yüreğir'de hem de Adana'mızın diğer ilçelerinde milli görüşün zaferini ve ahlaklı belediyecilik deneyimini bizlere nasip eylesin inşallah" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nin üye sayısının 516 bin 800'e ulaştığını belirten Erbakan, bu rakamın önce Milliyetçi Hareket Partisi’ni, daha sonra ise İYİ Parti’yi geride bıraktıklarını ifade etti. Erbakan, "Muazzam bir bereket ve ivme aldık. Günde 5 bine yakın üye artışı yaptık. Şu son birkaç günde öyle bir bereket var ki 5 bin üye artışı oldu. Seçimlere inşallah 550 bin üye ile gireceğiz ve seçimden sonra da 1 milyon üye hedefine ulaşacağız. Önce 31 Mart’ı atlatacağız ardından da 2028’de iktidar olacağız inşallah" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER