© Royal Haber

İlhan Parlak'tan tokat gibi yanıt

Kayserispor eski takım kaptanı İlhan Parlak, kulüp başkanı Ali Çamlı ile ilgili açıklama yaptı. İlhan Parlak, başkan Çamlı'nın yalan cümlelern kurduğunu söyledi.

RoyalHaber - Kayserispor eski takım kaptanı İlhan parlak, kulüp başkanı Ali Çamlı'nın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Sezon başı itibariyle faal futbol yaşantısını noktalayan ve farklı konumlarda Kayserispor'a hizmet etmeyi düşünen İlhan Parlak, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı yazılı açıklamada Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamaların iftira niteliğinde olduğunu söyledi.

İlhan Parlak açıklamasında "Sayın Ali Çamlı'nın bir Tv programında yayınlanan ve tarafımla ilgili gerçek dışı ve asılsız açıklamalarını üzüntüyle izledim. Sezon başında, 20 yıllık profesyonel futbol kariyerimdeki kazanımlarımı; her konuda aktarabilmek ve kariyerimi Kayserispor'umda verilecek her görevle devam ettirmek için başka kulüplerden gelen ciddi maddi teklifleri reddettim. Sayın Ali Çamlı ile görüşmemizde; bana, antrenör Sayın Çağdaş Atan’ın beni istemediğini ve 5 Ağustos’a kadar beklememi ve diğer görevler için de beni değerlendirmek istediğini söylemiştir. Ancak bu tarih öncesi ve sonrasında herhangi bir dönüş yapmayarak benim telefonlarıma da cevap vermemiştir. Bütün bu süreçte, hiçbir maddi talebim olmamıştır. Tv programında yayınlanan videodaki konuşmasında şahsım adına söyledikleri gerçeği yansıtmamaktadır. Tarafımla ilgili iftira niteliğindeki bu açıklamaları, kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Kayserispor ile ilgili hayallerim devam etmektedir. Bu doğrultuda gelecekte Kayserisporumuzun hizmetinde çalışmalar yürüteceğimi belirtir, kamuoyuna saygılar sunarım" cümleleri kurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER