© Royal Haber

İncesu'da dertler halk meclisinde dinleniyor

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, birim müdürlerinin de katılımıyla Belediye Meclis salonunda halk meclisi uygulaması başlattı.

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, birim müdürlerinin de katılımıyla Belediye Meclis salonunda halk meclisi uygulaması başlattı. Başkan Mahallenizde, Hemhal Odasının ardından, Halk Meclisi uygulamasını da başlatan Başkan İlmek “ Yapacağımız çalışmalarda, alacağımız kararlarda vatandaşlarımızı bilgilendiriyor ve varsa isteklerini dinliyorum. Burada birim müdürleri de talepleri dinleyip, sorunları kısa sürede çözeme kavuşturmaya çalışıyor” dedi.

İncesu Belediyesi ‘ Başkan Mahallenizde’, ‘Hemhal Odasına Hasbihal’ uygulamasının ardından ‘ Başkanla Halk Meclisi’ programını başlattı. İncesu Belediyesi Meclis salonunda birim müdürlerinin hazır olduğu uygulamada vatandaşlar talep ve isteklerini Başkan Mustafa İlmek’e ve birim müdürlerine iletti. Halk meclisinde yer alan birim müdürleri talepleri not alarak çalışmalara başladı.

BEN YAPTIM OLDU MANTIĞI TAŞIMIYORUZ

Halk Meclisi hakkında açıklama yapan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “ İncesu Belediyesi olarak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Bunları yaparken, halkımızın taleplerini de dinliyoruz. Ben yaptım oldu mantığını taşımıyoruz. Yılda en az çeşitli vesilelerle her mahalleye en az 5 defa ziyaret gerçekleştiriyoruz. Halkımızın talebini yerinde dinliyoruz. Cuma günleri Hem Hal odasına yaptığımız hasbihal toplantılarında da halkımızla görüşüyoruz. Şimdi de 15 günde bir yapacağımız Halk Meclisi ile meclis salonumuzda birim müdürlerinin de katılımıyla sorunları dinlemeye başladık. İncesu Belediyesi dinleyen, inceleyen ve çözüme kavuşturan anlayış içerisinde” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER