© Royal Haber

Kadir İnanır'dan sevindiren haber: Uyandırıldı!

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncularından Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Ancak son gelen haberlere göre İnanır, uyandırıldı ve bilincinin açık olduğu belirtildi.

Geçen pazar günü sabah saatlerinde evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü aktör Kadir İnanır, inme geçirdiği belirtildi. Beyin tomografisi ve MR'ı çekildikten sonra ameliyata alındı. 75 yaşındaki oyuncunun durumuyla ilgili olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi" açıklamasında bulundu. Sağlam ayrıca, İnanır'ın iletişim kurabildiğini ve cevap verebildiğini belirtirken, konuşmak için henüz yorgun olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise dün akşam (26 Mart 2024) Kadir İnanır'ın durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Koca, "Sayın İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor" şeklinde bilgi verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER