© Royal Haber

Kardeşlerim dizisi bölüm fragmanı yayınlandı

Kardeşlerim dizisinin 102. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Atv'nin sevilen yapımlarından biri de Kardeşlerim dizisi. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren heyecanla takip edilen dram dizileri arasında. 
Kardeşlerim, NGM imzalı, ilk bölümü 20 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram, gençlik ve romantik türündeki Türk televizyon dizisidir.

Kardeşlerim dizisi ne zaman ve hangi gün yayınlanıyor?
Atv'de her cumartesi saat 20.00'de yayınlanıyor.

Kardeşlerim dizisi konusu
Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin, hayatla verdikleri mücadeleyi ve aşklarını anlatıyor.


Kardeşlerim dizisi kadrosu
Bilal Yiğit Koçak

Sevilen oyuncu yeteneğiyle seyircilerin dikkatini çekti. Özellikle dram sahnelerini bire bir yansıtan Bilal Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisinde ise 4 kardeşten birine Ömer karakterine hayat veriyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun

Küçük yaşlardan itibaren dizilerin ve filmlerin aranan çocuk yüzü Su Burcu, kariyerinde adım adım ilerlemeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandırıyor.

Celil Nalçakan

Oynadığı her karakterin hakkını veren başarılı oyuncu Kardeşlerim dizisinde, kibirli, kendini beğenmiş, dünya benim etrafımda dönüyor düşüncesiyle Akif karakterini canlandırıyor.

Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy'da Kardeşlerim dizisi kadrosunda. Kardeşlerin yengesi olan Şengül'ü canlandırıyor. Aynı zamanda Aybike ve Oğulcan'ın annesi. 

Cihan Şimşek

Genç yetenek Cihan Şimşek, deli dolu, komik ama aynı zamanda hassas Oğulcan'a hayat veriyor. Dizide ise Ömer'in kuzeni ve en büyük destekçisi rolünde.

Melis Minkari

Sert mizacı ama aynı zamanda yumuşak kalpli olan Aybike karakterine hayat veren Melis Minkari, Kardeşlerim dizisiyle seyirci karşısına çıktı.

Bunların yanı sıra Kardeşlerim dizisi kadrosunda Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Berk Ali Çatal, Atakan Özkaya, Lizge Cömert gibi oyuncularda var. 









 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER