© Royal Haber

Kayserispor, Baba ile güzel: 3-1

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Çaykur Rizepor ile karşılaşan Kayserispor 3 puanı 3 golle aldı. Kayserispor her iki yarıda Senegalli futbolcusu Mame Thiam'ın golleri ile galibiyete ulaştı

RoyalHaber - Süper Lig temsilcimiz Kayserispor sahasında Rizespor'u mağlup etti. Ligin 9.hafta maçında Karadeniz ekibini konuk eden temsilcimiz Senegalli yıldızı Mame Thiam'ın golleri ile sonuca gitti.

Müsabakanın 31.dakikasında Thiam'ın şık bir kafa vuruşu ile öne geçen Kayserispor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın 66.dakikasında Thiam'ın penaltı golü ile aradaki farkı ikice çıkaran Kayserispor, dakikalar 71'i gösterirken Zekiri'nin golüne engel olamadı ve skor 2-1'e geldi. 

Müsabakada son anlar oynanırken 89.dakikada Thiam, kendisine yapılan faulden doğan penaltı vuruşunu bir kez daha ağlara gönderdi ve skoru tayin etti. Sarı kırmızılılar, sahasında Rizespor'u 3-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

KAYSERİSPOR: 3
Ç.RİZESPOR: 1

STAT: RHG Enertürk Enerji 
HAKEMLER: Burak Şeker *** Ali Tuna *** Ali Alp ***
KAYSERİSPOR: Bilal Bayazıt *** Gökhan Sazdağı *** Majid Hosseini ** Attamah *** Lionel Carole *** (Dk.90 Bahoken *) Ali Karimi ** (Dk.81 Ackah) Kartal Kayra Yılmaz *** Olivier Kemen ** (Dk.90 Hasan Ali Kaldırım) Boa Morte ** (Dk.90 Julian Jeanvier) Miguel Cardoso ** (Dk.81 Anthony Uzodimma) Mame Thiam ****
Ç.RİZESPOR: Gökhan Akkan * Muhammet Şahin * Mocsi * Emirhan * (Dk.77 Alikulov *) Halil İbrahim * (Dk.58 Hojer *) Olawoyin * Shelvey * Gustavo * Varesanovic * (Dk.70 Laine *) Benhur Keser * (Dk.70 Zeqiri **) Gaich *(Dk.58 Minchev *)
GOLLER: Mame Thiam Dk.31, 60 (pen) ve Dk.89 (pen) (Kayserispor), Zeqiri Dk.71 (Çaykur Rizespor)
SARI KARTLAR: Boa Morte, Carole, Kartal, Thiam, Jeanvier (Kayserispor), Varesanovic, Minchev (Çaykur Rizespor)

Kayserispor 3 hafta aradan sonra galibiyete ulaşırken ligdeki puanını 13'e yükseltti. Konuk ekip Rizespor ise 14 puanda kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER