© Royal Haber

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’ya hodri meydan

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara sert yanıt geldi. EtvKayseri Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur, Ali Çamlı için tarihi çağrı yaparak hodri meydan dedi.

RoyalHaber - Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın bir yerel televizyonda yaptığı konuşmalara cevap veren EtvKayseri Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur, “hodri meydan” dedi. Yağmur, Kayserispor başkanı Çamlı'yı bir başka televizyonda karşılıklı tartışmaya davet etti.

EtvKayseri Genel Yayın yönetmeni Ferhat Yağmur, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya çağrıda bulundu. Gazeteci Ferhat Yağmur, katıldığı bir tv programında bir kulüp başkanına yakışmayacak üslupta konuşan Ali Çamlı'yı farklı bir televizyon kanalında programa katılmaya davet etti.

Ferhat Yağmur, Sportif programında “EtvKayseri’ye seni kabul etmiyorum. Ama EtvKayseri kanalı dışında istediğin moderatör ile istediğin kişilerle beraber karşılaşmaya, program yapmaya hazırım. Buradan davette bulunuyorum” dedi.

Ferhat Yağmur, “Çıkacaksın, bugün teşekkür ettiğin bakana, vekile, belediye başkanına, taraftara neler söylediğini biz biliyoruz. Diyorsun ya, beni konuşturmasınlar diye. Bildiğini konuşmayan namerttir. Biz susuyoruz, ama sen susma. Laf söyleyen laf duyar” cümleleri kurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER