© Royal Haber

Kayserispor Başkanvekili Nurettin Açıkalın için kreş teklifi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, katıldığı bir televizyon programında Kayserispor Başkanvekili Nurettin Açıkalın için tutunduğu tavıra sert yanıt geldi. Spor yazarı Yüksel Yıkılmaz, Başkanvekili Açıkalın'ın kreşe yazdırılmasını istedi.

Royalhaber – EtvKayseri ekranlarında yayınlanan Sportif programında Kayserispor Başkanvekili Nurettin Açıkalın'ın kreşe götürülmesi teklifi yapıldı. Spor yazarı Yüksel Yıkılmaz, "Nurettin Açıkalın kendini savunamayacak düzeyde ise, o görevde ne işi var" sorusu yöneltti.

Kayseri'nin en çok izlenen spor programı olan sportif, yine oldukça ilginç konulara parmak bastı. Bir televizyon programına katılarak "Buraya Nurettin Açıkalın üzüldüğü için çıktım" diyen Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya ilginç bir cevap verildi.

EtvKayseri Genel müdürü ve Spor yazarı Yüksel Yıkılmaz, Kayserispor Başkanı Vekili Nurettin Açıkalın'ın yerine tv programına katılan Ali Çamlı'ya ilginç bir teklifte bulundu. Yüksel Yıkılmaz “45 yaşındaki birisi kendini savunamıyorsa Kayserispor’da işi nedir? Bırakın kendini savunsun. Eğer çıkıp kendini anlatamıyorsa, dedikodunun ötesine geçemiyorsa! Eğer kendini savunamıyorsa velisi ol, okula yazdır. Götür kreşe yazdır” diye tepki gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER