© Royal Haber

Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı sert konuştu

Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı, kendisi hakkında çirkin iftiralarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Eski Başkan Gözbaşı, "Beni bilen biliyor, tüm koca şehir her şeyin farkında. Boş yere uğraşıyorsunuz" dedi.

RoyalHaber - Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı, kendisi hakkında çirkin iftiralarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Eski Başkan Gözbaşı, "Beni bilen biliyor, tüm koca şehir her şeyin farkında. Boş yere uğraşıyorsunuz" diye sert çıktı.

Kayserispor'un varoluşu noktasında gözünü budaktan sakınmayan eski başkan Berna Gözbaşı, Kayseri'de faaliyet gösteren bir internet sitesinde aleyhinde çıkan asılsız iddialar ile ilgili açıklama yaptı. EtvKayseri'de yayınlanan Sportif programına yazılı bir beyanat gönderen Berna Gözbaşı, iddiaların asılsız olduğunu dile getirerek suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

Kayserispor'un efsane başkanlarından birisi haline gelen Berna Gözbaşı, açıklamasında "Bu kentin en önemli markası Kayserispor, uçurumdan yuvarlanırken 3 yıl önce büyük özveri ile başlattığım mücadelenin halen meyveleri yeniyor. Kurduğumuz kadro, transfer yasaklarına karşın dimdik bu koca şehri onurla temsil etmeye devam ediyor. Bazı kişilerin, çirkin menfaatleri icabı yürütülmeye çalışılan çok basit, ilkel, gazetecilik etiğinden tamamen uzak sözde haberler var. Beni bilen biliyor, tüm koca şehir her şeyin farkında. Boş yere uğraşıyorsunuz. Avukatlarım gerekli çalışmaları yaptılar. Hukuk önünde hesap verecekler" cümleleri kurdu.

Haber: Yüksel Yıkılmaz

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER