© Royal Haber

Kayserispor eski yöneticisi Ali Kaynar iddialara yanıt verdi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın yurt ışında satılan formaların parasının kulübe gelip gelmediği yönünde şüphelerin olduğunu beyan etmesi gerginliğe sebep oldu. Kayserispor eski yöneticisi Ali Kaynar, başkanın iddialarını çürütecek belgeler ile açıklama yaptı.

RoyalHaber - Kayserispor eski yöneticisi Ali Kaynar, kendisinin forma satıp parasını kulübe göndermediği yönündeki iddialara yanıt verdi. Kaynar, aleyhindeki iddiaları kabul etmedi.

Kayserispor eski yöneticilerinden Ali Kaynar, kendisinin yurt dışında forma satıp parasını kulübe göndermediği yönündeki iddialara yanıt verdi. Sportif programına telefon bağlantısı ile katılan Ali kaynar, kendisine çamur atıldığını ifade etti.

Kayserispor eski yöneticisi Ali Kaynar, “Almanya’daki insanların Başkan Ali Çamlı’yı yanlış yönlendirdiğini, yanlış bilgi verdiğini söyledim. Satılan formaların adetini ve fiyatlarını söyledim. Dekontların hem bende hem de kulüpte olduğunu söyledim. Ama beni dikkate almadı. Beni adeta hırsız gibi kamuoyuna lanse etmeye çalışmaları kabul edilir gibi değil. Satılan forma satışı 6-7’dir. Birisi Hasan Irmak, birini Osman Baş, birisini ben, kalanı da diğer arkadaşlar sattı. Biz bu derece şeffaf iken, başkanın yaklaşımı yakışıksız oldu" dedi.

Yurt dışında Kayserispor adına hesap açılamadığı için, kulüp başkanının da bilgisi dahilinde kendi adına hesap açıldığını da söyleyen Ali Kaynar, "Gelen paraların hepsi belgeli. Kimden, hangi tarihte hangi satate geldi ve gönderildi. Hepsi mevcut. Ali Çamlı, savcılığa vereceğini söyledi. Bu saatten sonra da vermeli. Bizleri ihtam etti. Bizleri hırsız yerine koydu. Bunu asla kabul etmiyorum. Ben de gerekli girişimleri yapacağım. Bu kadar emek veren insanları böyle suçlamak yakışık almaz" açıklaması yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER