© Royal Haber

Kayserispor transfer yasağı ne zaman bitiyor

Süper Lig takımlarından Kayserispor, transfer yasağını ne zaman kaldıracak? Kayserispor başkanı Ali Çamlı, Kayserispor transfer tahtasını açabilecek mi? İşte ayrıntılar

RoyalHaber - Süper Lig takımlarından Kayserispor'da transfer yasağının ne zaman kaldırılacağı merakla bekleniyor. Aylardır transfer yasağını kaldıramayan sarı kırmızılı kulüp yetkilileri, birinci transfer tescil döneminin sonuna doğru gelinirken ummalı bir çalışma içerisine girdi. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulüp yöneticileri, sportif direktör Murat Duman biran önce transfer yasağını kaldırıp takıma yeni oyuncular alabilmenin gareti içerisinde! Ancak şu ana kadar transfer yasağı kalkmış değil. 50'nin üzerinde sıkıntılı dosyayı temizlemeye gayret eden sarı kırmızılı yetkililer önümüzdeki hafta lige verilecek milli aradan önce feraha kavuşmanın planı içerisinde!

Fenerbahçe ile pazarlık
Kayserispor ile Fenerbahçe arasında sıkı bir pazarlık var. Mame Thiam'ın transferinden dolayı ödenmesi gereken 1 Milyon 500 Bin Avroluk bonservis ücretinin halen ödenmemesinden ötürü yasanan sıkıntıyı aşmak isteyen başkan Ali Çamlı, İstanbul ekibinden ödeme kolaylığı istedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, son olarak gerçekleştirilen kulüpler birliği toplantısında da bu konuyu görüştü. Ödeme planı ile ilgili anlaşma sağlandığı taktirde sarı lacivertli kulüp, Kayserispor'a kolaylık sağlayacak. Başkan Çamlı da, Fenerbahçe'den hem ileri bir tarih hem de indirim istiyor. 

Kayserispor kimleri alacak?
Transfer yasağını kaldırmanın hesabı içerisinde olan Kayserispor kulübü, bir yandan da kadroya katmayı planladığı oyuncular ile görüşmelerini sürdürüyor. Hem yurt içinden hem de yurt dışından bir çok futbolcu ile temas halinde bulunan sarı kırmızılı takım, Galatasaray ve Fenerbahçe'den kadroya alınmayacak oyuncuları da transfer etmenin hesabında. Galatasaray'dan daha önce Emre, Morutan gibi isimleri isteyen ancak transfer yasağını kaldıramadığı için bu oyunculara imza attıramayan Kayserispor kulübü şimdi Leo Dubois, Kazımcan Karataş'ı istiyor. Fenerbahçe'den de ismail Yüksek, Burak Kapacak gibi isimler ile yakından ilgileniyor. 
Kayserispor Sportif Direktörü Murat Duman da, teknik direktör Çağdaş Atan'ın istekleri doğrultusunda yurt dışından bazı oyuncular ile temasını sürdürüyor. 

Haber: Yüksel Yıkılmaz

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER