© Royal Haber

Kemal Doğulu'dan sert tepki

Bu yıl Pantene Altın Kelebek ödüllerini alamayan Reynmen ve Mabel Matiz'in ödüllerine yaptıklarına Kemal Doğulu sert çıktı.

49. su düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerine kavuştu. Ancak ödül alamayan Reynmen ve Mabel Matiz, sosyal medya da şaşırılacak harekette bulundu. Ödüllerini çöpe atan Reynmen'den hemen sonra, bir internet sitesinde 5 TL'ye ödüllerini satılığa çıkaran Mabel Matiz'in davranışları, sosyal medya da tepki çekti. O anlara ünlü modacı Kemal Doğulu kayıtsız kalmadı.

"Hayırdır yemezler"
Kemal Doğulu, ikiliyi hedef alarak sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Doğulu: "Herhangi bir X ödülü alınca öpmeler, okşamalar, teşekkürler, yalakalıklar vs. Diğer sene aynı ödülü alamayınca çöpe atmalar, yuhalamalar, satışa çıkarmalar. Pardon da yavaş! Ödülü kabul ettiğiniz zaman davul zurna eşliğinde aldığınız o ödüller, aynı şartlar aynı koşullar altında verilmiyor muydu, bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" diyerek adeta ateş püskürdü.

Bu yapılır mı?
Sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra şarkılarıyla da büyük hayran kitlesi bulunan Reynmen, ödüllerini çöpe atarken, besteleri ve kendine has müzik tarzıyla beğenilen Mabel Matiz, ödüllerini bir internet sitesinde 5 TL'ye satılığa çıkardı.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER