© Royal Haber

Kenan Öztürk'ten cevap gecikmedi

Deniz Akkaya'nın, Eylül-Kenan Öztürk çifti hakkında "Evde eş değiştirme partisi veriyor" sözlerine Kenan Öztürk'ten yanıt gecikmedi.

Dilan-Engin Polat çiftinden sonra soruşturma kapsamına alınan ve tüm mal varlıklarına el konulan Öztürk çifti gündemden düşmemeye devam ediyor. Amerika'da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, bu bilginin açığa çıkmasının ardından sosyal medya hesabından "Alın terimle kazandım" diyerek, isyan etmişti.
Çift hakkında deniz Akkaya'nın yorumu gecikmedi.
Eylül-Kenan Öztürk çiftini hedef alarak, sosyal medya hesabında küfürler yağdırıp uyuşturucu ve eş değiştirme partileri düzenlediklerini iddia etmişti. Uzun süredir sessiz olan Kenan Öztürk daha fazla dayanamayarak sessizliğini bozdu.

Sosyal medyadan jet yalanlama
Akkaya'nın iddialarına, sosyal medya hesabından cevap veren Kenan Öztürk: "Bakın biz bir şeylere cevap verip kanıtladıkça çıtanın b..unu çıkardılar. Şimdi de başka şeylerin iftirasını atmaya başladılar. Ya arkadaşım kanser gibisiniz. Bir yanda anneye çocuğa küfreden kadın var, millet bunu savunuyor. Üstelik ne dese kanıtladık. Bana belge göster oradan ötme" şeklinde paylaşımda bulundu.

"Amerika'da o çocukları senin elinden aldırırım sana söz veriyorum. "
Çiftle ilgili X platformunda ard arda paylaşımlar yapan Akkaya:"Şimdi bana bak o... b.... çocuğu Kenan, sizin için hazırlanan böyle güzel bir rapor var. Sana birkaç maddesini gönderdim sadece. Sanıyorsunuz ki siz oraya gittiniz, takip edilmiyorsunuz. Bu ülkeyi, bu devleti, bu ülkenin insanını koyun, salak, aptal sanıyorsunuz. Deprem bölgesiyle ilgili ağlarken bu evleri nasıl aldınız? Uyuşturucu, swinger partilerle ilgili olan kısmı içler acısı. O pis, lağım ağzını bir daha açarsan Amerika'da o çocukları senin elinden aldırırım sana söz veriyorum. Hele bir dene, devam et bakayım" ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER