© Royal Haber

Meral Akşener açtı ağzını yumdu gözünü: Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da katıldığı iftar programında CHP’nin büyükşehir belediye başkanı adaylarına açtı ağzını yumdu gözünü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a sitem eden Akşener, “Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldu… Partimizden istifa ettirdiği il başkanının, ilçe başkanlarını, Ankara teşkilat mensuplarımızın şu anda kendisi ile çalıştığını Ben bu pişkinliğe şaşırdım, böyle bir ahlaksızlık ile böbürlenen bu şuursuzluğa şaşırdım” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara'daki bir iftar programında CHP'nin Adana, Ankara, İstanbul ve Antalya büyükşehir belediye başkanlarını ihanetle suçladı. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ahlaksızlık ithamında bulundu ve CHP'lilere "zorba" eleştirileri yöneltti.

Akşener'in konuşmasından bazı önemli satır başları şu şekilde:

"Milletimizi kendisine mecbur bilenlerin karşısında yine en önde biz duruyoruz."

"Hırsız içerde olunca kapı kilit tutmuyormuş. Her şeyden önce koltuğunu düşünenler ile hiçbir yere varılamıyormuş. İstanbul’u, Ankara’yı, Adana’yı, Antalya’yı kazanmak Türkiye’yi kazanmaya yetmiyormuş. ‘Ceketimi assam seçilirim’ diyenler ile ‘Kola kutusunu koysam da seçilir’ diyenler ile hiçbir fark olmadığı için bunca yıldır hiçbir başarıda sağlanamıyormuş."

"Dünün mağdurları bugünün zorbaları oldular."

"Bir zamanlar haksızlığa uğradıklarına yanına koştuğumuz dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular. Biz onlardan saygı bekledik, onlar bizi parya gördü. Biz onlardan ahlak bekledik. Onlar bizi her türlü ahlaksızlığı yaptı. Varsın olsun, biz hala zorbaların, vesayetin karşısındayız."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalara da atıfta bulunan Akşener, Yavaş'ın parti içinden istifa ettirdiği kişilerle çalıştığını kabul etmesine şaşırdığını ve bu durumu ahlaksızlık ve şuursuzluk olarak nitelendirdiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER