© Royal Haber

Mertcan annesine kavuşacak mı?

Esra Erol'da programına annesini aramaya gelen 18 yaşında ki genç annesine kavuşacak mı?

ATV ekranlarında yayımlanan Esra Erol'da programına, 18 yaşında ki Mertcan katıldı. "Yanımda kimse yoktu abla" diyen Mertcan'ın tek hayali, en son 5 yaşında görüp, hayal meyal hatırladığı annesine kavuşmaktı. 

İzleyenleri çok üzdü
Mertcan, hayat hikayesiyle ve ekranda ki duruşuyla vatandaşların gönlünü fethetti. Mertcan'ı dinleyenler gözyaşlarını tutamadı. Esra Erol'da programına başvuran Mertcan annesini bulabilecek mi? 
 

Mertcan'ın hayat hikayesi
Esra Erol'da programına katılan Mertcan, 18 yaşında. Küçük yaşlarda anne ve babasının boşanması sebebi ile babasıyla yaşamaya başlıyor ve annesini en son 5 yaşında görüp, hayal meyal hatırlıyor. Geçen yılların ardından annesine kavuşma ümidiyle programa katılan Mertcan, duruşuyla da oldukça takdir topladı. 
 

Esra Erol'da beklenen oldu
Esra Erol'da beklenen oldu. Mertcan yıllar sonra annesinin sesini duydu. Gözyaşlarını tutamayan Mertcan'a sunucu Esra Erol destek oldu. Daha sonra ise "Benim hiç doğum günüm olmadı" diyen Mertcan'a, Esra Erol elinde pastayla gelerek süpriz yaptı. Mutluluktan ağlayan Mertcan'ın annesinin gelip gelmeyeceği ise merak ediliyor. 



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER