© Royal Haber

Metin Uca entübe edildi

Geçirdiği trafik kazası sonucu iyileşmesi beklenen Metin Uca entübe edildi.

Metin Uca, geçen hafta Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, araç kullanırken fenalaşarak kaza geçirmiştİ. Hemen hastaneye kaldırılan Uca'nın boyun şah damarının tıkalı olduğu tespit edilmiş, ardından ise apar topar ameliyata alınmıştı.
Günden güne iyi olması beklenen televizyoncu sosyal medya hesabından 'İyiyim' mesajını yayınlamıştı.
Sevenlerine paylaşım yapan Uca: "Merhaba.. Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle" ifadelerini kullanmıştı. 

Entübe edildi
Yaptığı paylaşımla gönüllere su serpen ünlü televizyoncu, yeniden fenalaşınca ameliyata alındı. 
Metin Uca'nın son durumunu ise manajeri açıkladı. 

Entübe edildiğini böyle duyurdu.
Metin Uca'nın menajeri, yaptığı paylaşımda: "Acil bir operasyona alındı. Daha önce güzel haber vermiştim, sevgili Metin Uca'nın durumunun iyiye gittiğini, en kısa zamanda taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim. 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından kaldığımız yerden tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz. Kıymetli doktorlarının, hastane yönetiminin yoğun ve özverili çabalarıyla, sizlerin güzel dilekleriyle hep birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Kalbimiz onunla. Onun yaşam felsefesi; umudu kaybetmemek. Umudu kaybetmeyeceğiz." dedi.

Yaşanan talihsiz kazadan sonra Metin Uca hakkında aramalar hız kazandı. Peki Metin Uca kimdir?
Metin Uca, 13 Kaım 1961 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kimya mühendisliğinin yanı sıra, jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri aldı.
1987 yılında Anadolu Ajnsı'nın sınavlarını kazanarak muhabirlik hayatına başladı. Daha sonra 1989 yılında TRT'ye katılan Metin Uca, Kanal D, Show TV, ATV ve Star Tv kanallarında muhabirlik ve programcılık yaptı.
Bir dönem siyasete de atılan Uca, CHP içinde etkin olarak siyasetle uğraştı. Metin Uca 1999 yılından sonra "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programı ve 2002 yılında Star TV'de yayımlanmaya başlayan "Passaparola" adlı yarışmayla tanındı.
Tek kişilik gösterilere de çıkan Metin Uca, aynı zamanda hem seslendirme sanatçısı, hem de yazardır. Kaleme aldığı 3 eseri bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER