© Royal Haber

Mevlüt Erdinç'ten çarpıcı iddialar

Eski Milli futbolcu Mevlüt Erdinç eşiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Ülkemizde Başakşehir, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, Kocaelispor ve Ümraniyespor formaları da giyen Mevlüt Erdinç, 2021-22 sezonu sonunda emeklilik kararı almıştı. Ancak kariyerinden ziyade, sosyal medyada eşiyle ilgili paylaşımlarıyla gündeme geldi.

"Eşimden haber alamıyorum"
Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Erdinç:"Eşim Taleb Erding’ten 5 aydır haber alamıyorum. Nerede olduklarını bilmiyorum, çocuklarımı bana göstermiyor. Bu durumu artık herkesin bilmesini istiyorum çünkü benden para almak için şantaj yapması insanlık dışı bir davranış. Eşime mail yoluyla ulaştım ve kendisinin hesabına 1 milyon euro yatıracağımı söyledim. Bu sözlerimin ardından cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı."
Sözlerine şu şekilde devam etti:"Kariyerimin başında benimle evlenen ve kariyerime son verdiğim günün ertesi benden ayrılma kararı alan, bugüne kadar çok sevdiğim eşim… Para hiçbir zaman çok değer verdiğim bir şey olmadı." diyen Erdinç, "Çocuklarım ve anneleri hiçbir zaman yokluk görmediler ve bundan sonra da görmeyecekler çünkü benim değerlerim böyle ve üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğim. Para önemsiz benim için."

"DNA testi talep ediyorum"
Eşinin ailesi tarafından, çocuklarının onda olmadığı iddialarına DNA testi istediğini belirten Erdinç:"Eşimin ailesi beni arayarak çocukların benim olmadığını söyledi. Sürekli şehir dışında olduğum için DNA testi talep ettim. Kabul etmediler ve çocuklarımı göstermiyorlar. Nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz? Para tüm aileleri yıkıyor maalesef." diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER