© Royal Haber

Nedim Şahin kimdir?

Bıyıklı Pilavcı olarak tanıdığımız Nedim Şahin kimdir?

1987 yılında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde doğmuştur. Aslen Sivaslıdır. İstanbul Atatürk Lisesi mezunu olan Nedim Şahin, maddi sorunlar sebebiyle üniversite okumamıştır. Askerlik dönemine kadaar çeşitli işlerde çalışmış, askerlik sonrasında ise iş arayışına girmiştir.

Annesinden öğrenmiş!
Annesinin evde yaptığı pilavı çok beğenen Nedim Şahin, tarifi öğrenerek satmak istemiş ancak işler onun istediği gibi gitmemiştir. 
Bir şekilde parasını biriktiren Nedim Şahin, 7-8 bin lira kaynak oluşturduktan sonra küçük bir dükkan bulmuş ve işletmeye karar vermiştir.

5 Kilo pirinçle şöhret basamakları
Pilav satışına bakkaldan aldığı 5 kilo pirinçle başladığı söyleyen Şahin, ustasının annesi olduğunu tanımlıyor. Git gide işlerini büyüten Şahin, daha sonra paket servislere çıkmaya başlıyor. İlk zamanlar yürüyerek daha sonra bisikletle bunu yaptığını dile getiriyor. Bisikletinin çalınmasının ardından kendisine motor alıyor ve 2.5 yıl süreyle pilav, tavuk, ayrak satıyor.

5 kilo Pirinçten, 1 ton pilava..
İşlerinin iyi gitmesiyle, büyük dükkana geçiş yapan Şahin, şimdilerde günde 1 ton pilav sattığını dile getiriyor.

Bıyıklarının hikayesi
Ailede bir bıyık geleneği olduğunu ifade eden Nedim Şahin, “Dedem, dedemin babası… Hepsi kaytan bıyıklıydı” demiştir.
Nedim Şahin'in mal varlıkları da oldukça merak ediliyor. Şahin'in 20 dairesi, Land Rover marka lüks araçları ve sayısı bilinmeyecek kadar dükkanları iddia ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER