© Royal Haber

Neslim Güngen de mi?

Polatgillerden sonra skandallar bitmiyor. Fenomenler yandı. Sıra Neslim Güngen'de mi?

Uzun yıllardır güzellik sektöründe olan Neslim Güngen'de araştırılsın gözüyle bakılan fenomenler arasında yerini aldı. Sosyal medyada 6 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Neslim Güngen'de o kervana katıldı. Dilan Polat'ın şatafatlı hayatı cezaevinde sonlanınca gözler, en az onun gibi hayatını gözler önünde yaşayan fenomenlere çevrildi. İddiaların odağında bir çok ismin olmasına karşılık Neslim Gülgem'de nasibini aldı. 
Son olarak skandal iddialara adı karışan Neslim Güngen olayla ilgili açıklama yaptı. "Beni lütfen araştırın. 2014'ten beri lüks bir araca biniyorum, çünkü bunu emeğimle yaptım. Alnım ak. Bir yanlışım varsa devletime hesabını veririm" diyerek kendini savundu. 
Show Haber' e konuşan Güngen; "Beni lütfen araştırın. 2014'ten beri lüks bir araca biniyorum, çünkü bunu emeğimle yaptım. Alnım ak. Bir yanlışım varsa devletime hesabını veririm" diyerek kendini savundu. Ayrıca, Dilan Polat ile ilgili olarak, "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum. Kendi ayağıma sıktım. Destek istediğinde yardımcı oldum, cihazlarımı ona geliş fiyatıyla sattım" dedi. Güngen'in, Dilan Polat'ın güzellik merkezi açabilmek için kendisinden destek ve eğitim aldığını belirttiği açıklamaları, Dilan Polat'ın sektöre giriş sürecine yeni bir bakış açısı getiriyor. Güngen, "Dilan doğum fotoğrafçılığı yaparken icralıktı, onun bu sektöre girmesini sağladım" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada eleştirilen paylaşımlarına da değinen Güngen, "Bu videolar, algoritmanın etkileşimle döndüğü bir dönemde dünyada popülerdi. Ben aklama yapmadım, devletime vergimi verdim" şeklinde konuştu. Neslim Güngen'in bu açıklamaları, sosyal medya dünyasında ve genel kamuoyunda merak uyandıran konulardan biri haline gelmiş durumda.

Neslim Güngen kimdir?

Neslim Güngen,  1986 yılında dünyaya geldi. Güzellik sektörüne13 yaşındayken bir kuaför salonunda çalışarak başladı. İşini severek yaptığı için çok başarılı işlere imza atan Neslim Güngen, 19 yaşındayken anne oldu. 22 yaşındayken evliliği bittikten sonra 4-5 yıl boyunca Almanya ve Hong Kong gibi dünyanın önemli merkezlerinde güzellik sektörü alanında eğitimler aldı.Monaco’da gerçekleşen ve 21 gün süren dermatoloji kongresi boyunca orada kaldı. 2007 yılında sosyal medyada paylaştığı profesyonel makyaj videoları ile popüler olmaya başladı. 2013 yılında, bugün hem hayat arkadaşı hem de iş ortağı olan İnanç Güngen ile tanıştı ve hayatlarını birleştirdiler. Kendisi ve İnanç Güngen 'Neslim Güngen' adını verdikleri güzellik merkezi işletmeciliğini yapmaya başladı.Neslim Güngen; Quality Dergisi’ne de kapak oldu, “Yılın En Başarılı Girişimci Kadını” gibi çok fazla ödülün sahibi oldu. Ayrıca, Ekonomide Kadın Eli’nden ve Altın Marka’dan ödüller aldı. Microblading uygulamasındaki efsaneleşmiş başarısı ile sektörün en iyi isimlerinden biri olduktan sonra, farklı konular üzerinde araştırmalara başladı ve çatlak onarım uygulamasını Türkiye’ye ilk getiren isim oldu. 127 şubesiyle insanların yaşam kalitesini arttırmak ve daha mutlu olmalarını sağlamak için çıktığı bu yolda; Brezilya’dan getirttiği bu sistem ile bugüne kadar binlerce kadın çatlaklar konusunda yüz güldüren sonuçlar elde etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER