© Royal Haber

Nursel Engin kimdir?

Gelinim Mutfakta programının sevilen sunucusu Nursel Engin kimdir? Nursel Engin evli mi? Nursel Engin'in çocuğu var mı? Detaylar haberimizde..

Nursel Engin, 30 Temmuz 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Engin, 18 yaşında bir evlilik yaptı. O evlilikten Bengü adında bir kızı dünyaya geldi ancak babası hala sır gibi saklanıyor ve oldukça merak ediliyor. 

Nasıl ünlü oldu?
Yayımlandığı dönemlerde çok ses getiren Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok musun' programına yarışmacı olarak katılarak dikkatleri üzerine çekti. Samimiyeti ve içtenliğinin yanı sıra, hayat hikayesiyle izleyicileri derinden etkilemiştir.
Yarışmada tanınan Engin, daha sonra Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterini canlandırarak yer almıştır. Diziden sonra ise 2015 yılında 'Nursel'in Mutfağı' programını üstlenerek, uzun yıllar sunuculuğunu yapmıştır. Şimdilerde ise Kanal D'de yayımlanan Gelinim Mutfakta programı ile seyirci karşısına çıkıyor. 

Özel hayatı ile gündemde
Son günlerde magazini özel hayatıyla sallayan Engin, son olarak eski eşi Murat Akyel ile boşandıklarını dans videosu ile duyurmuştu. Yasak aşkı Murat Akyel ile 2017 yılında evlenen Engin, 6 ay önce boşandıklarını duyurdu. Ancak çiftin ayrılığı kısa sürdü. Şevval Sam'ın konserine birlikte giden çift 2 ay önce barıştıklarını duyurdu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER