© Royal Haber

Nursel Engin ve Murat Akyer barıştı

Nursel Engin kimdir? Murat Akyer kimdir? Gelinim Mutfakta programının sunucusu Nursel Engin, eski eşi Murat Akyer ile barıştı. İşte detaylar..

Nursel Engin 6 ay önce eşi Murat Akyer ile ayrılığını, dans videosuyla paylaşarak ilan etmişti. Ancak ayrılıkları kısa sürdü. Bir kutlamaya eski eşi Murat Akyer ile katılarak herkesi şoke etii.
Nursel Engin, Murat Akyer ile yaşadığı yasak aşkla gündeme gelmiş, daha sonra 2017 yılında çift nikah masasına oturmuştu. 
O dönem evli olan, ikiz çocuk babası Murat Akyer, Nursel Engin ile evlenebilmek için kanser tedavisi gören eşinden boşanmış, hemen ardından ise Nursel Engin ile evlenmişti. 
Yarışmacı olarak katıldığı programda, sevecenliği ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Nursel Engin, eski eşi Murat Akyer ile ayrılıklarını el ele, diz dize bir şekilde sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yuva yıkanın yuvası olmaz yorumlarına neden olmuştu. Nursel Engin, ayrılığı şu sözlerle dile getirmişti: "Olan güzeldir. Malesef sizin sevineceğiniz gibi konuştuğunuz gibi olaylar yaşanmadı. Ne Murat, ne ben birbirimizi üzmedik. Ülkede daha önemli meseleler varken bence Murat ve Nursel'i bu kadar kafaya takmayın. Biz iyiyiz mutluyuz hayat devam ediyor…Üzülerek bildiriyorum ki biz boşandık… Bu da geçer ya hu…" 

Ancak ayrılık kısa sürdü
Dans ederek evliliklerini bitiren çiftten bir hamle geldi. Şevval Sam konserine birlikte katılan çift görenleri şaşkına çevirdi.

"Birbirimizin hasretine dayanamadık"
Gelinim Mutfakta programının sunucu Nursel Engin, eski eşi Murat Akyer ile barıştı aynı zamanda Şevval Sam'ın programına birlikte katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Engin: "İki ay önce barıştık. Daha fazla birbirimizin hasretine dayanamadık. Şimdilik çok güzel gidiyor. Yeniden evlilik neden olmasın " sözlerini kullandı.
Çiftin tekrar evlenip evlenmeyeceği ise oldukça merak ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER