© Royal Haber

Okan Buruk'tan Süper Kupa Açıklaması: Yarın Sahaya Çıkıp Bekleyeceğiz

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ve takımın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, Turkcell Süper Kupa Finali öncesinde Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Yarın oynanacak Süper Kupa maçı, Türk futbolseverlerinin büyük ilgisini çekiyor. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ve deneyimli kaleci Fernando Muslera, Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Ancak, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıkacak olması nedeniyle Şanlıurfa'da bir basın toplantısı yapmadığı belirtildi.

Fernando Muslera, kendisine Fenerbahçe'nin kadrosuyla ilgili yöneltilen soruya yorum yapmaktan kaçınarak, takım olarak iyi hazırlandıklarını ve maçın önemine vurgu yaptı.

Teknik direktör Okan Buruk ise heyecanlarını dile getirirken, iki takımın da Şanlıurfa'da bulunmasının daha anlamlı olacağını belirtti. Maç gelirlerinin deprem bölgesine bağışlanacağını açıklayan Buruk, takımının hazır olduğunu ve beklemeye geçtiklerini ifade etti.

Fenerbahçe'nin maça hangi kadroyla çıkacağına dair belirsizlik nedeniyle, Galatasaray'ın da kendi planını tamamladığını ve tam kadro hazırlandığını söyledi. Buruk, sahada nelerle karşılaşacaklarını bilmediklerini ancak kendi görevlerini yapacaklarını vurguladı.

Maç, yarın saat 21.30'da başlayacak ve Fenerbahçe'nin U19 takımıyla Galatasaray arasında gerçekleşecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER