© Royal Haber

Özlem Lina Öz kimdir?

Polat çiftinin, haklarında çıkan iddiaların ardından tutuklanması ile gözler en az onun kadar lüks yaşantısıyla dikkat çeken Öz ailesine çevrildi. Peki Özlem Lina Öz kimdir?

osyal medya da çektiği videolarla fenomenleşen ve eşi Tayyar Öz'ün Polat ailesi gibi lüks hediyelerinin paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Öz ailesi, son dönemlerde çıkan iddiaların ardından merak edildi. Çektikleri videoların yanı sıra, aynı zamanda online satış üzerinden kazandıkları paralarla Polatgilleri aratmıyor. Instagramda 2.5, youtube de 2.8 takipçisi bulunan Özlem Lina Öz, Dilan Polat'a benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Eşi ve çocuklarıyla çektiği videoların yanı sıra, Lüks yaşantısını paylaşmasıyla da Dilan Polat'ı taklit ettiği düşünülüyor. Yeni bir Dilan Polat vakasının yaşanıp yaşanmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Peki Avukat Feyza Altun'un iddialarıyla gündeme bomba gibi oturan Özlem Lina Öz kimdir?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştirdi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER