© Royal Haber

Pantene Altın Kelebek gecesi düzenlendi

49. cu Pantene Altın Kelebek gecesi düzenledi. Gecenin parlayan yıldızları ödüllerini aldı.

Bu yıl 49. cusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Birbirinden güzel ve başarılı yapımın ödül aldığı bu güzel gece de Cumhuriyet’in 100. Yılı coşkuyla kutlandı.
Çağla Şikel ve Cem Davran’ın sunumuyla bu yıl 49. cusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödül töreni, Türkiye’nin yıldız isimlerini bir araya getirdi. Görkemli gecede ünlü isimler ödüllerine kavuştu.

İşte o ödül sahipleri
En iyi kadın oyuncu dalında Pınar Deniz boy gösterirken, en iyi erkek oyuncu dalında Salih Bademci, usta oyuncu Perihan Savaçv’ın takdimiyle ödülünü aldı.Perihan Savaş’ın ellerinden en iyi dizi ödülünü Star Tv’de yayımlanan Yalı Çapkını aldı.
En iyi dizi çifti ödülü Nebahat Çehre’nin takdim etmesiyle Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ oldu.
Bu sene yıldızı parlayan ödülüne ise birbirinden başarılı dört isim sahip oldu. P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun takdim etmesiyle, Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas ve Caner Topçu ödüllerini aldı. 
Başarı ödülü ise Kanal D’nin başarılı yapımı Yargı dizisine gitti. Ekibe ödülü Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Dizdaroğlu verdi.
Ödül sonrası Cumhuriyet’in 100. cü yılına özel sahneye Norm Ender ve ekibi çıktı. 100. cü yıla özel Parla şarkısıyla gece sonlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER