© Royal Haber

Şahsiyet dizisinin galası düzenlendi

2.Sezonuyla seyirci karşısına çıkacak Şahsiyet dizisinin dün gece Galası düzenlendi.

Başrollerini Haluk Bilginer ile Cansu Dere'nin üstlendiği, Hakan Günday'ın yazdığı Onur Saylak'ın ise yönetmenliğini yaptığı Şahsiyet dizisi 2. sezonu için geri sayım başladı. Dizinin dün akşam yapılan galasında basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncular sorulan soruları yanıtlarken, başrol oyuncu Cansu Dere'nin herkesten uzak durması dikkatleri çekti.

Mimikleri dikkat çekti
Gösterim öncesi oyuncular, basın mensuplarının önüne çıktı. Sorulan soruları yanıtlayıp duygularını ifade eden oyuncuların yanı sıra, yönetmen Onur Saylak'ın konuştuğu dakikalarda ekipten uzak duran ve mimikleriyle sık sık olduğu konumdan rahatsız olduğunu belli eden Cansu Dere dikkatlerden kaçmadı. Oldukça şık siyah süper mini elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken Dere, gecenin geri kalanında Haluk Bilginer ve Onur Saylak'la dans etmeyi de ihmal etmedi.

Cansu Dere kimdir?

14 Ekim 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenlidir. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D'de düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılarak 3. oldu ve profosyonel mankenlik yapmaya başladı. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. İTKİB'in tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'te çeşitli defilelere katılmış ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir. 2006-2008 yılları arasında yayımlanan Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynayarak popülerliğini arttırmıştır. "Sıla" karakteri ile yer aldığı dizi ile hayran kazanmaya başlamıştır. 
Oyunculuk kariyerini adım adım tırmanan Dere, popülerliği ise yayınlandığı döneme damga vuran Ezel dizisinde Eyşan karakterine hayat vererek sahip oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER