© Royal Haber

Seçime Saatler Kala Sürpriz İstifa: Saadet'ten Ayrılan İsim, AK Parti'ye Geçti!

Türkiye'nin yeni yerel yöneticilerini seçeceği yerel seçimlere bir gün kala Saadet Partisi cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Bitlis'te, Saadet Partisi'nin Gölbaşı Belde Belediye Başkan adayı olan Şahin Baysan, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı

Türkiye, yeni yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın (31 Mart Pazar) sandık başına gidecek. Ancak seçimlere saatler kala Bitlis'te beklenmedik bir istifa yaşandı.

Saadet Partisi'nin Gölbaşı Belde Belediye Başkan adayı olan Şahin Baysan, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen rozet takma töreninde konuşan İl Başkanı Kadir Köstekçi, AK Parti'nin hala bir cazibe merkezi olduğunu belirtti.

Köstekçi, aynı zamanda CHP'nin Bitlis Belediye Başkan adayının da partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldığını hatırlattı. "Bugün de Gölbaşı beldemizde Saadet Partisi'nin adayı istifa edip saflarımıza katıldı. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ve Köstekçi'nin, Baysan ile yakınlarına AK Parti rozeti takmasının ardından tören basına kapalı olarak devam etti.

Törene, AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ula, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Daldagül ve diğer parti üyeleri katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER