© Royal Haber

Sevim Alan kimdir?

Sırasıyla mercek altına alınan güzellik sektörünün bir diğer ismi Sevim Alan kimdir?

Geçtiğimiz günlerde cezaevine giren Polatgillerden sonra, güzellik sektörü göz hapsine alındı. Güzellik merkezi olupta, son zamanlarda zengin olan fenomen isimler araştırılmaya devam ediyor. Dilan Polat'ın başına gelenlerden sonra birçok fenomen isimde telaşa kapılmış durumda. 
Dilan Polat'ın arkadaşı olduğu bilinen Sevim Alan'da güzellik sektöründe adını duyuran isimler arasında. Peki Sevim Alan kimdir?

Sevim Alan
Sevim Alan, Sivaslı bir ailenin kızı olarak 10 Temmuz 1985'te Karabük'te dünyaya geldi. Konya Selçuk Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde okuduktan sonra İzmir'de Tasarım Yönetimi eğitimi aldı. Ardından İstanbul'a dönüp Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne girdi. Fakülteden 2012 yılında mezun oldu.

1 Yılda 49 Şube
İç mimarlık alanında çalışırken güzellik sektörüne geçiş yaptı. 2012 yılında kuaför salonu açtı. 2018 yılında Brow Palace adını verdiği ikinci şubesini hizmete sundu. Başarılı çalışmaları sonucunda şöret basamaklarını hızla tırmanan Alan 1 yılda 49 şube açtı.

Ataşehir, Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Beylikdüzü, Pendik, Üsküdar, Bahçeşehir, Bağcılar, Ataköy, Kadıköy, Çekmeköy, Zeytinburnu ve Avcılar'da bulunuyor. Ayrıca Çorlu, Ankara, Bursa, Gebze, İzmit, Karabük, Gaziantep, Sakarya, Trabzon, İzmir, Adana ve Kastamonu'da da şube açan Sevim Alan'ın yeni hedefi, kendi adını taşıyacak bir hastane açmak. Sevim Alan bu konuda ki çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER