© Royal Haber

Şule Kayatürk (Şulemsi) ve Yasin Türk (Yasince) kimdir

Şulemsi ismiyle bilinen sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk ve eşi olarak bilinen sosyal medya partneri Yasin Türk (Yasince) kimdir?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın lüks yaşantılarının bedeli cezaevinde bitti. Son dönemlerde çıkan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İddialara bir isim daha eklendi. Sosyal medyada değişimleriyle ve bir anda lüks yaşanatılarıyla dikkatleri üzerine çeken Şulemsi lakabıyla bilinen Şule Kayatürk, 26 yaşında olmasına rağmen en az Polatgiller kadar büyük servete sahip olduğu iddialar ile gündeme geldi. 
Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk'ün sahip olduğu servet iddiaları arasında, tespit edilebilen 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat bulunduğu söyleniyor. 
Özellikle sosyal medyada değişimleriyle gündeme gelmişlerdi Ancak son zamanlarda lüks araçlara ve lüks kıyafetleriyle gündeme geldi. Güzellik merkezleri bulunan Kayatürk'ün, Dilan Polat'la yakın arkadaş olduğu da biliniyor. Sosyal medyada çektiği videolarıyla bu servete sahip olması kafalarda soru işaretlerine neden oluyor. Peki yaşadığı değişimlerler ve lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Şule Kayatürk ve eşi Yasin Türk kimdir?

Şule Kayatürk kimdir?

İnternetteki adı Şulemsi olan Şule Kayatürk sosyal medya fenomenidir. Makyaj ve güzellik paylaşımları ile adını milyonlara duyurmuştur. Aslen Ankaralıdır. Boyu 1.65 metre civarındadır. Oğlak burcu ve 26 yaşında olduğu bilinmektedir. 100 kiloyu aştığı sürecin ardından girdiği zayıflama maratonunda 54 kiloya kadar düşmüştür. Yüzünde estetik olduğu iddialarına "estetik yok, yaş aldıkça yüzüm oturdu" yanıtını vermiştir.

Yasin Türk kimdir?

Yasin Türk, Ankara doğumlu bir fenomendir ve 32 yaşındadır. Genellikle "Yasince" olarak tanınan Yasin Türk, zaman zaman şarkılar söyleyerek ve komik videolar üreterek YouTube platformunda izleyicileriyle buluşmaktadır. Özellikle sosyal medya hesapları ve YouTube kanalı sayesinde geniş bir izleyici kitlesi edinmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER