© Royal Haber

Süper Kupa finali için geri sayım başladı: İşte detaylar...

Bugün (7 Nisan), uzun süredir beklenen Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki tarihi maç, her iki takım için de büyük önem taşıyor. Galatasaray, 2023-2024 Trendyol Süper Lig'de zirvede yer alırken, sadece 2 puan farkla ikinci sırada bulunan Fenerbahçe'yi yenerek kupayı müzesine götürerek rakibi üzerinde psikolojik üstünlük sağlamak istiyor. Süper Kupa finali, saat kaçta başlayacağı merak ediliyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve şifresiz mi olup olmadığı da önemli detaylar arasında yer alıyor. Detaylar için Süper Kupa finali saat kaçta başlayacak, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda yayınlanacak ve şifresiz mi olacak gibi soruların yanıtları haberin detaylarında.

Süper Kupa finali için heyecan dorukta! Geçtiğimiz aylarda yaşanan erteleme sonrasında 2022/23 sezonunun Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak.

Maçın tarihi ve saati:

Süper Kupa finali, 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da başlayacak.

Maçın yayınlanacağı kanal:

Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması şifresiz olarak ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıkacağı açıklaması:

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, Süper Kupa mücadelesine 19 yaş altı takımıyla çıkacaklarını açıkladı. Bu kararla ilgili olarak Bilecik, "Bütün hazırlığımızı 19 yaş altı takımımızla Urfa'ya gitme şeklinde yaptık. Taraftarlarımız maçın skorunu düşünüyor. Son derece iyi bir akılla Urfa'ya gidiyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası kararı:

Fenerbahçe, önümüzdeki 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmama kararı aldı. Başkan Vekili Erol Bilecik bu kararı açıklarken, "Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmama şeklinde bir kararımız var." dedi.

Süper Kupa rekabetinde son durum:

Son Süper Kupa'yı kazanan Trabzonspor'un ardından, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında büyük bir mücadele bekleniyor. Genel istatistiklere bakıldığında, Galatasaray 16, Trabzonspor 10, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise 10 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor. Bu karşılaşma, her iki takımın da tarihinde önemli bir yere sahip olacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER