© Royal Haber

Süper Lig'in 5. haftası bu akşam kapanıyor

Trendol Süper Lig’de 5. hafta bu akşam oynanacak iki maç ile kapanacak... 

Süper Lig’de heyecan her geçen hafta artıyor. Milli maç arasının ardından başlayan Süper Lig’in 5. haftasında bugüne kadar 8 maç oynandı. Son iki maç ise bugün saat 20.00’da oynanacak ve ligin beşinci haftasına nokta koyulacak.
Beşinci haftanın açılışı Cumartesi günü saat 7.00’da oynanan iki maç ile yapılmıştı. Bu maçlarda Kayserispor kendi evinde, Gaziantep FK’yı 2-0 yenerken, Çaykur Rizespor ise deplasmanda Tümosan Konyaspor’a 21’lik sonuç ile geçmişti. Aynı gün 20.00 seasında yine iki maç oynandı. Bu maçlarda Galatasaray evinde Yılport Samsunspor’u 4-2, Adana Demirspor ise yine evinde Pendikspor’u 31 mağlup etti. 5. haftada ligde ise 4 maç oynandı. Bu maçladda alınan sonuçlari se şöyle: 
Feherbahçe-Antalspor: 3-2
İstanbulspor-Başakşehir: 0-2
Alanyaspor-Kasımpaşa: 3-3
Trabzonspor-Beşiktaş: 3-0

Bugün iki maç var
Süper Lig’in 5. haftası bugün oynanacak iki maç ile tamamlanacak. Günün maçları saat 20.00’da başlayacak. Vavacars Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ligin flaş takımı Hatayspor’u konuk edecek. Maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Gecenin ikinci maçında ise EMS Yapı Sivasspor’un 4 Eylül Stadı’ndaki rakibi Ankaragücü olacak. Müsabakayı Çağdaş Altay yönetecek. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER